Πολυτεχνείου 32, ΗΣΑΠ Ν.Ηρακλείου 211 210 19206942 427 884

To grafeio psuxologos dimitriadi vera (8)Το γραφείο βρίσκεται στον 1ο όροφο κτιρίου γραφείων/ιατρείων στο κέντρο του Νέου Ηρακλείου, πολύ κοντά στον ΗΣΑΠ. Διαθέτει πρόσβαση για ΑΜΕΑ και ανελκυστήρα.

Το ότι βρίσκεται σε κτίριο που στεγάζονται κυρίως ιατροί εξασφαλίζει στο μέγιστο βαθμό το απόρρητο του ενδιαφερόμενου.

O χώρος αποτελείται από έναν χώρο αναμονής όπου μπορεί κανείς να ετοιμάσει το αφέψημά του προτού ξεκινήσει το ραντεβού ή να ξεφυλίσσει κάποιο από τα βιβλία της βιβλιοθήκης (και που συνήθως ακούγεται ελαφριά μουσική), ένα wc και τον χώρο που πραγματοποιούνται οι συνεδρίες.

Ο χώρος αυτός, έχει διαμορφωθεί και διακοσμηθεί με πολύ προσοχή και φροντίδα ώστε να είναι ένας χώρος που μπορεί κανείς να νιώθει ότι βρίσκεται σε ένα οικείο, ζεστό και άνετο περιβάλλον που δεν παραπέμπει σε γραφείο ή ιατρείο, αλλά περισσότερο σε ένα φιλικό σαλόνι. Το μοντέλο της ψυχοθεραπείας που υιοθετώ βασίζεται στην πεποίθηση πως ο άνθρωπος έχει την δυνατότητα και ικανότητα να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του εάν κατανοήσει καλύτερα και βαθύτερα τον εαυτό του, και σε αυτό αποσκοπούν και οι συναντήσεις μας.

Έτσι, ο ενδιαφερόμενος δεν αντιμετωπίζεται ως ασθενής αλλά ως ένα άτομο που βρίσκεται σε μία φάση της ζωής του που έχει την όρεξη και την ανάγκη να διερευνήσει τα συναισθήματα του, τις πεποιθήσεις του, τα κίνητρά του, τις δυνατότητες και τα ταλέντα του, τις αδυναμίες του, ώστε να υπερβεί μία κατάσταση που την βιώνει ως περιοριστική και βρίσκεται σε αδιέδοξο.