Πολυτεχνείου 32, ΗΣΑΠ Ν.Ηρακλείου 211 210 19206942 427 884

h prosegish mou vera dimitriadi

Αυτογνωσιακή Ψυχοθεραπεία

Στόχος μου είναι να ακούω όσα μου λες με τέτοιον τρόπο ώστε να σε βοηθήσω να εκφράσεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου, να ξεδιπλώσεις τον εαυτό σου και την ιστορία σου.

Ως ψυχοθεραπεύτρια, με ενδιαφέρει όχι να αλλάξεις τον εαυτό σου άλλα να τον καταλάβεις καλύτερα. Θέλω να σε βοηθήσω να δεις τις δυσκολίες σου με μία ματιά που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ικανός/η να τις διαχειριστείς.

Η σχέση που δημιουργώ με τους ανθρώπους που με επισκέπτονται είναι ειλικρινής και αυθεντική, εμπλουτίζεται με χιούμορ και φαντασία. Δουλεύουμε μέσα σε μία σχέση συνεργασίας, διερευνώντας το παρελθόν αλλά και το παρόν όπως αυτό ξεδιπλώνεται μέσα στη θεραπευτική εμπειρία, ανταλάσσοντας ιδέες και σκέψεις. Μιλάμε τόσο για τις καθημερινές μικρές στιγμές όσο και για τις ξεχωριστές και σπουδαίες. 

Η σχέση που δημιουργείται κατά τη διάρκεια της ψυχοθεραπείας είναι γεμάτη νόημα και για εμένα. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ευγνωμωσύνη για την ευκαιρία που έχω, μέσα από αυτόν τον ρόλο, να είμαι ολοκληρωτικά παρούσα κατά τη μεταμορφωτική διαδρομή των ανθρώπων που με εμπιστεύονται.